Over ons

Vanaf de zeventiende eeuw is er een notaris in de Gemeente Eersel actief. Op de markt in Eersel ( nu restaurant Nu) is het oude notarishuis.

Vanaf de jaren zeventig is het kantoor gevestigd in de Nieuwstraat in Eersel. In 1998 is het kantoor verhuisd naar het kantoorpand waar we nu gevestigd zijn.

Op 1 juli 2016 heb ik, Maarten Rijntjes het protocol van notaris Reynier Muijsson overgenomen.

Notariaat Maarten Rijntjes is een full service, onafhankelijk notariskantoor. Onze cliënten bestaan uit particulieren, ondernemers uit het MKB. Wij staan voor een deskundige en efficiënte dienstverlening en hebben een proactieve benadering hoog in het vaandel staan. 

Notariaat Maarten Rijntjes is actief op alle rechtsgebieden van het notariaat, te weten: Onroerende zaken, Personen- en familierecht en Ondernemingsrecht. Vanuit de verschillende rechtsgebieden werken medewerkers samen ten behoeve van een zo hoogwaardig mogelijke dienstverlening. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Wij hebben zeer goede contacten met diverse advocaten-, fiscalisten- en accountantskantoren en we zijn daardoor in staat, voor zover nodig, een gezamenlijk advies te geven.

Per 8 mei 2022 is notaris Van Loon in Vessem met pensioen gegaan. Op 17 oktober 2022 heeft het Ministerie van Justitie en Veiligheid een besluit genomen dat ik de opvolger ben van notaris Van Loon. Een gedeelte van de medewerkers is per 8 mei door mijn kantoor overgenomen en het kantoor in Vessem is vanaf die datum ook gesloten. Alle activiteiten die voorheen op het kantoor in Vessem plaatsvonden zijn verplaatst naar het kantoor in de Nieuwstraat in Eersel.

Naast mijn werkzaamheden als notaris ben ik lid van Netwerk De Kempen hier probeer ik voor de leden van mijn netwerk werk te vinden of contacten te leggen. 

De akten en repertoria van de oud-notaris Hermans en de akten van de oud-notarissen Geevers en Muijsson van vóór 1996 zijn overgebracht naar de Centrale Archiefbewaarplaats te Winschoten. De akten van oud-notarissen Geevers, Feitsma en Muijsson van ná 1 juli 1996 berusten nog onder notaris Rijntjes en zijn dan ook via hem op te vragen.

De akten van oud-notaris Van Loon van vóór 1 januari 2000 zijn overgebracht naar de Centrale Archiefbewaarplaats. De akten ná 1 januari 2000 berusten nog onder notaris Rijntjes en zijn dan ook via hem op tevragen.

(Het opvragen van een afschrift kan enkel door betrokken partijen worden opgevraagd en er zijn kosten aan verbonden).

 

Wie zijn wij

Maarten Rijntjes

Notaris

(Mr M.G. Rijntjes)
e-mail: info@notariseersel.nl
Aanwezig van maandag t/m vrijdag

Gertrud Persoon

Onroerend Goed

e-mail: g.persoon@notariseersel.nl
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag
en vrijdag

Miranda Craninckx

Office manager

e-mail: m.craninckx@notariseersel.nl
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

Marlies Verhees

Onroerend Goed

e-mail: m.verhees@notariseersel.nl
Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

Paul Koudijs

Financieel assistent

e-mail: p.koudijs@notariseersel.nl
Aanwezig op dinsdag

Annie Wouters

Interieurverzorgster

Marita Verhoeven

Familierecht

e-mail: m.verhoeven@notariseersel.nl
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag
en vrijdag