Over ons

Vanaf de zeventiende eeuw is er een notaris in de Gemeente Eersel actief. Op de markt in Eersel ( nu restaurant Nu) is het oude notarishuis.

Vanaf de jaren zeventig is het kantoor gevestigd in de Nieuwstraat in Eersel. In 1998 is het kantoor verhuisd naar het kantoorpand waar we nu gevestigd zijn. ).

Op 1 juli 2016 heb ik, Maarten Rijntjes het protocol van notaris Reynier Muijsson overgenomen.

Notariaat Maarten Rijntjes is een full service, onafhankelijk notariskantoor. Onze cliënten bestaan uit particulieren, ondernemers uit het MKB. Wij staan voor een deskundige en efficiënte dienstverlening en hebben een proactieve benadering hoog in het vaandel staan.

Notariaat Maarten Rijntjes is actief op alle rechtsgebieden van het notariaat, te weten: Onroerende zaken, Personen- en familierecht en Ondernemingsrecht. Vanuit de verschillende rechtsgebieden werken medewerkers samen ten behoeve van een zo hoogwaardig mogelijke dienstverlening. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

 

Wij hebben zeer goede contacten met diverse advocaten-, fiscale- en accountants kantoren en we zijn daardoor in staat, voor zover nodig, een gezamenlijk advies te geven.

Naast mijn werkzaamheden als notaris ben ik lid van BNI Chapter De Kempen hier probeer ik voor de leden van mijn chapter werk te vinden.

De akten en repertoria van de oud-notaris Hermans en de akten van de oud-notarissen Geevers en Muijsson van vóór 1996 zijn overgebracht naar de Centrale Archiefbewaarplaats te Winschoten. De akten van oud-notarissen Geevers, Feitsma en Muijsson van ná 1 juli 1996 berusten nog onder notaris Rijntjes en zijn dan ook via hem op te vragen. (het opvragen van een afschrift kan enkel door betrokken partijen worden opgevraagd en er zijn kosten aan verbonden).

Wie zijn wij

Maarten Rijntjes

Maarten Rijntjes

Notaris

(Mr M.G. Rijntjes)
e-mail: info@notariseersel.nl
Aanwezig van maandag t/m vrijdag

Carolien van den Eertwegh

Algemene ondersteuning

e-mail: c.vandeneertwegh@notariseersel.nl
Aanwezig op woensdag en vrijdag

Marlies Verhees

Onroerend Goed

e-mail: m.verhees@notariseersel.nl
Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

Hanneke Beenen

Onroerend Goed

e-mail: h.beenen@notariseersel.nl
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag

Marjolein Vehof

Familierecht

e-mail: m.vehof@notariseersel.nl
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

Esther Verhoef

Receptioniste / algemene ondersteuning

e-mail: e.verhoef@notariseersel.nl
Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag

Elly van der Vaart

Receptioniste / algemene ondersteuning

e-mail: e.vandervaart@notariseersel.nl
Aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag